fbpx

Árkérdés

az ön mosolyáért dolgozunk

Árkérdés

Ha ön a legjobb minőséget keresi és nem a legalacsonyabb árat

Nincsenek csodák, minden annyit ér, amennyibe kerül. Ez a kijelentés a fogászatra kiemelten igaz!

Azt, hogy az egyes fogászati rendelők hasonló szolgáltatásainak árai között miért van sokszor óriási eltérés, elsőre nem könnyű megérteni. Szemléltető példának vegyünk egy egyszerű fogtömést:

Egy laikus számára egy tömés árát főleg a felhasznált tömőanyag ára határozza meg. Ez a megállapítás ugyanakkor csak részben igaz. Nem mindegy persze, hogy egy tömőanyag szett 20 vagy 300 ezer forintba kerül (ekkorák ugyanis a különbségek az egyes tömőanyagok árai között, következtethetünk ebből a minőségükre…) de ezen kívül még számos más dolgot is figyelembe kell vennünk:

  • milyen adhezív (bond) rendszert használunk,
  • milyen matricarendszerrel dolgozunk,
  • milyen minőségű fúrókat és polírozókat használunk a kezelés során… és még sorolhatnánk. Ezek mind-mind döntő hatással vannak arra, hogy tömésünk évekig jól fog működni, vagy pedig a silány minőségű felhasznált anyagoknak hála kódolva van munkánkban annak kudarca!
  • természetesen az sem mindegy, hogy nálunk magára és a szaktudásának szinten tartására igényes orvosok kezében van. Olyanokéban, akiknek ez a szakma valóban a hivatása. Ebben a csodálatos  milliós nagyságrendű továbbképzéseken tanulhatjuk meg a legújabb technikákat, és nem tegnap készítettük el az első valóban esztétikus, szinte “láthatalan” tömésünket, hanem napi szinten rutinszerűen végezzük azokat.

 

A felső két képen két autót látunk, amik bizony nem kerülnek ugyan annyiba. Miért lenne ez másként az alsó képeken látható tömések esetében?

 

 

A legfontosabb árat meghatározó tényezőről azonban még nem esett szó:

Azt szokták mondani: “az idő pénz!”

Az egyes kezelésekre, (jelen példánkban tömésre) fordított idő határozhatja meg nagymértékben a kezelések árát!

El lehet készíteni egy tömést 15 perc alatt, de foglalkozhatunk ugyanazzal a töméssel 45 percet is: garantáltan nem lesz ugyanolyan a végeredmény! Ha tökéletes zárást szeretnénk kialakítani, anatomikusan formázott természetes formákkal arra bizony rá kell szánni az időt!

Ez a séma az összes beavatkozásunkra igaz: egy implantációt sem kizárólag a beültetni kívánt implantátum ára szabja meg!

Nekünk a Vitadentnél nem az a célunk, hogy a legolcsóbb fogászat legyünk!

A minőségi, prémium ellátás elkötelezett hívei vagyunk ezért dolgozunk a legjobb anyagokkal és gépekkel, és ezért szánunk elegendő időt a kezelésekre és a konzultációkra!

Nincs kapkodás, vagy idegeskedés, hiszen nekünk is az a célunk, mi is úgy alszunk jól, ha kompromisszum mentesen a legjobbat nyújthatjuk!

Egy konzultáció alkalmával részletesen felvilágosítjuk pontos árainkról, melyek minden esetben a teljes beavatkozásra vonatkoznak: nálunk nincsenek menet közben felmerülő rejtett költségek!

Ezek alapján gondolja végig, hogy a hasonlónak tűnő akár jelentősen olcsóbb beavatkozás megéri-e a kockázatot….

Hosszútávon általában mindenhol az olcsóbb a drágább: nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: ez a fogászatra is igaz.

ORVOSAINK

ASSZISZTENSEINK

PÁCIENS MANAGEMENT

FOGTECHNIKUSOK