fbpx

mosolygaléria

fogbeültetés

Álommosolyok a fogbeültetés segítségével.
Kompromisszummentes anyagok és akár élettartam garancia!

Alsó implant. és felső körhíd

Kiindulási állapot:

Felül rosszul záró körhíd volt István szájában, lepattogzott kerámia leplezéssel. Nagyon megérett az idő a cseréjére mert se esztétikai se funkcionális szempontból nem volt kielégítő. Alul sajnos még rosszabb volt a helyzet: a rosszul záró pótlás alatt teljesen tönkrementek a fogak és el kellett őket távolítani.

Kezelés:

Istvánnak felül két fogat pótoltunk Nobel Replace Tapered Groovy implantátumokkal melyekre cirkon fémmenetes műcsonk és cirkon koronák kerültek. A többi felső fogat vállasan lecsiszoltuk és cirkon hídpótlással állítottuk helyre.

Az alsó pótlást 5db Nobel Replace Tapered Groovy implantátumra terveztük és készítettük el. Az implantátumok felépítményként úgynevezett Multi-unit-okat kaptak, melyeket többet nem kell eltávolítani. Védik az implantátumokat és segítenek a lágyrészek (íny) megfelelő regenerációjában. Végül az implantátumokra teljesen felcsavarozható fémmentes cirkónium hídpótlást tettünk, melynek rögzítéséhez nem kell cement, így az nem okoz gyulladást az implantátumok körül.

István nagyon elégedett új mosolyával.