fbpx

garancia

az ön mosolyáért dolgozunk

garancia

Szeretnénk bebizonyítani páncienseinknek, hogy munkánk során az olyan értékeket tartjuk szem előtt, mint az elhivatottság, az alaposság, a magas színvonal és a gyorsaság.

Minden egyes beavatkozás és kezelés esetében körültekintően és a legmagasabb fokú szakértelemmel dolgozunk.

Ezek nem csupán jól hangzó frázisok, hanem számunkra kiemelkedő jelentéssel bíró alaptételek. Éppen ezért munkáinkra garanciát vállalunk.

10 év garancia

Bár a szakmában csak 1-2, legfeljebb 5 év garancia vállalása jellemző a fogászati beavatkozásra, mi 10 év garanciát vállalunk minden munkánkra. Legyen szó fogtömésről, fix fém mentes kerámia fogpótlásról és fogművekről, vagy akár csontpótlásról és implantációról. Minden esetben egy évtizednyi garanciát kínálunk. A kontrollvizsgálatok díjmentesek.

“Az idő pénz” garancia

Az idő pénz – ez egy örökérvényű igazság. Ehhez tartva magunkat, nem akarjuk pácienseink drága idejét a szükségesnél tovább rabolni. Ha mégis ez történik, vállaljuk a “kártérítést”. Azaz az adott találkozó időpontjától számítva, minden, a váróban eltöltött 15 perc után páciensünknek 2500 forintot elengedünk a kezelés árából.

Öntől is hasonló megértést várunk. Amennyiben mégsem felel meg az előre egyeztetett időpont, kérjük 24 órával a találkozó előtt jelezze nekünk. Tel:  +36 (72) 225-353 sms: +36 (30) 377-3596.

Annak, aki nem mondja le a találkozót, vagy a megbeszélt időponthoz képest  24 órán belül értesít minket, rendelkezésre állási díjat számolunk fel. Ezt a soron következő kezelés alkalmával kérjük megfizetni, félóránkénti 5000 forint értékben. Tehát például egy másfél órás kezelés kihagyása esetében ez 15 000 forint költséget jelent.

Ez elkerülhető, ha a nem megfelelő időpontra családtagját, vagy ismerősét elküldi maga helyett.

Nobel Biocare garancia

A Nobel Biocare termékeivel végzett implantációkra nem tíz év, hanem életre szóló garanciát vállalunk.

A garanciális kontrollvizsgálatok természetesen ez esetben is díjmentesek.

Pácienseink saját döntése, hogy igényt tartanak-e a garanciára

Mint ahogy minden termék vagy szolgáltatás esetében, a garanciának is vannak feltételei, szükség van a páciens együttműködésére. Ez azt jelenti, hogy garancia ajánlatunkat azoknak a pácienseinknek tudjuk biztosítani, akik rendszeresen, félévente visszatérnek hozzánk felülvizsgálatra. Ilyenkor ha kell, elvégezzük a szükséges kezeléseket, ami leggyakrabban csupán egy fogkőeltávolításra terjed ki.

Garanciavesztés okai:

 • Nem rendeltetés szerinti használat
 • Balesetből eredő sérülések
 • Káros szokások, mint éjszakai fogcsikorgatás, dohányzás következményeként kialakult elváltozások
 • Nem megfelelő szájhigiénia, kezeletlen fogágybetegségek
 • A beavatkozás után kialakult allergia vagy egyéb betegség által okozott állapotromlás
 • Szándékos károkozás
 • A beavatkozásunk óta másik rendelőben, másik fogorvos által végzett kezelés
 • A féléves ingyenes kontroll kihagyása
 • A kontrollvizsgálatokon javasolt állapotfenntartó kezeléseket, mint pl a fogkő eltávolítás, nem engedi elvégezteti
 • Fogait rendszeresen, a szájhigiénés tanácsadásunk szerint  nem alaposan ápolja
 • Az alsó állkapocsból történő csontkivételt követően 6 hétig nem puha ételeket fogyaszt (egy esetleges állkapocs-csonttörés elkerülése érdekében)
 • Arcüreg-műtétet, azaz az arcüreg emelést követő 2 hétben olyan tevékenységet végez, aminek a következménye a felső légúti nyomásfokozódása (pl.: fizikai munka, sportolás, orrfújás, zárt szájjal való tüsszentés)
 • Ha az orvos utasításait nem tartja be, akkor a garanciát elveszti.