fbpx

orvosaink

az ön mosolyáért dolgozunk

Dr. Gado Júlianna

Dr. Gadó Julianna

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

Kiemelt szakterületek:

Protetikai helyreállítások, Konzerváló és esztétikai fogászati beavatkozások

Amikor eldöntöttem, hogy fogorvos szeretnék lenni, bíztam abban, hogy szeretni fogom ezt a pályát, de azt nem hittem volna, hogy a mindennapi munka ilyen sok örömet tartogat majd számomra. Szeretem, hogy emberekkel foglalkozunk nap mint nap. Nagyon élvezem, hogy egy pici területen, finom mozdulatokkal, precíz munkát végezhetünk, melynek eredménye sokszor már egy kezelés után is látványos. Egy szépen elkészített tömés vagy megszüntetett fájdalom nekünk is öröm.

Tanulmányaim:

2013-ban diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvosi Karának fogorvos szakán, majd Budapesten egy ötszékes magánrendelőben szereztem gyakorlatot. A rezidensi évek alatt nagyon sokat tanultam tutoromtól, dr. Biró Lukácstól, akinek a mai napig hálás vagyok.

2016-ban Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szereztem, azóta is dolgozom a budapesti rendelőben. A szívem azonban mindig is Pécs felé húzott, ezért nagyon örülök, hogy mostantól itt is rendelhetek!

Úgy gondolom, hogy a kezelések során a magas szintű szakmai felkészültség és jó minőségű anyagok használata mellett a szeretetteljes, türelmes hozzáállás a siker kulcsa. Célom, hogy olyan légkört teremtsünk, ahol a páciensek biztonságban érzik magukat és ahová szívesen járnak vissza hozzánk.

ORVOSAINK

ASSZISZTENSEINK

PÁCIENS MANAGEMENT

FOGTECHNIKUSOK