fbpx

orvosaink

az ön mosolyáért dolgozunk

Dr. Gelesz Nikolett

Dentoalveoláris sebész szakorvos,
Master of Science in Implantology and Dental Surgery

A fogorvoslásba (gyógyításba) születtem

A családi hagyományokat folytatom, hiszen fogászatunk édesapám Gelesz Csaba fogtechnikus mester irányítása alatt már több mint 25 éve működik. Már kislányként is érdekelt a szakma, figyeltem a szüleimet munka közben a fogtechnikai laborban. Más gyerekek gyurmáztak, én farigcsáltam a mintázó viaszt és gipszet öntöttem. Az egész hely, és mindaz ami ott történt, nagyon izgalmas volt a számomra, és kíváncsivá tett. Így a korosztályomnál sokkal hamarabb sajátíthattam el a fogorvoslás alapjait, a fogorvosi egyetemre már egy viszonylag megalapozott elméleti és gyakorlati tudással érkeztem.

Szakértelem

Diplomámat 2008-ban szereztem, a Pécsi Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Szakán. Szakvizsgámig, 2011-ig a Pécsi Fogászati és Szájsebészeti Klinikán valamint a Szekszárdi Balassa János Kórházban praktizáltam. Ekkor szereztem Dentoalveolaris Sebészet szakképesítésem. 2008 óta magánpraxisomban dolgozom a pécsi Vitadent és a budapesti Pheidias Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrumban. Mind e közben Budapesten, Sopronban és Londonban is praktizáltam.

Szakterületembe tartoznak a szájszebészeti beavatkozások, az implantáció, állcsont augmentációs (csontpótlásos) beavatkozások, valamint az implantációs fogpótlások és az általános fogászat.

Szakmai továbbképzések

Fontos számomra a folyamatos fejlődés, tanulás, erre rendelőnkben is nagy hangsúlyt fektetünk. Számos hazai és nemzetközi kurzust, továbbképzést végeztem el. Többek közt 2013-2014-ben Németországban a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát, ahol Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szereztem.

Mára már angolul és németül is szakmai szinten beszélek, az orvosi angol nyelvizsgát is letettem. Úgy gondolom, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a világszintű konferenciákon minden információ a birtokomba kerüljön, és a szaklapokat, szakirodalmat többnyire eredeti nyelven tudjam olvasni. Minden azért, hogy a pácienseimek valóban tökéletes ellátást tudjak biztosítani.

Tagságok

Érdeklődéssel követem a szakma híreit, fejleményeit. Ezért tagja vagyok számos hazai szakmai társaságnak. Többek közt a Magyar Fogorvosok Implantológiai Társaságának, a Magyar Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Társaságnak, valamint a Magyar Fogorvosi Kamarának.

ORVOSAINK

ASSZISZTENSEINK

PÁCIENS MANAGEMENT

FOGTECHNIKUSOK