fbpx

orvosaink

az ön mosolyáért dolgozunk

Dr. Horváth Ferenc

Fog- és szájbetegségek szakorvosa,
Master of Science in Implantology and Dental Surgery

Kiemelt szakterületek:

Szájsebészet, Implantálás, Protetikai beavatkozások

Tanulmányok

1996-tól 2001-ig Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán tanultam.

2003-ban „fog- és szájbetegségek” szakvizsgát tettem. Még abban az évben létrehoztam a saját cégemet. Azóta kizárólag saját magánpraxisomban, a budapesti Pheidias és a pécsi Vitadent Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrumban dolgozom.

2013-2014-ben elvégeztem Németországban, a Münsteri Egyetem Implantológiai Mesterkurzusát. Master of Science in Implantology and Dental Surgery képesítést szereztem.

Szakterületeim: Implantáció, teljes szájrehabilitáció, állcsont augmentációs (csontpótlásos) beavatkozások,  NobelGuide műtétek és esztétikai fogászat.

Örök diák

Számomra a tanulás soha nem ér véget. Fontosnak érzem, hogy tudásom naprakész legyen, mert így tudjuk a pácienseknek mindig a leghatékonyabb és legmodernebb megoldásokat nyújtani. Az nem fordulhat elő, hogy a tudásom (akár szakmailag, akár technikailag) elavulttá váljon, hiszen folyamatosan járom a világot, hogy világhírű mesterektől tanulhassak.

Mentor

A folyamatos önképzés azért is alapkövetelmény számomra, mert a Nobel Biocare mentorprogramján belül tanítom a már nem teljesen kezdő, de a beültetésben kevésbé járatos kollégákat.

Nincs kompromisszum

Maximalista vagyok, a fogászatban is szeretem a kihívásokat. Büszke vagyok arra, hogy rendelőnkben mindent a legmagasabb szakmai színvonalon tudunk megoldani.

Fontos számomra, hogy pácienseimet a kezelés alatt végig, mindenről tájékoztassam, hiszen ha tudja, hogy mi miért történik vele, az esetleg még meglévő félelme, szorongása is elmúlik. mindig kellőképpen informálva legyenek a kezeléseikkel kapcsolatban.

A fogászat számomra igazi alkotó tevékenység, mely minden nap sikerélményeket ad. Nem munka, hanem lehetőség, hogy segíthessek az embereken.

Kiváltságnak érzem, hogy visszaadhatom mosolyukat, hogy hozzájárulhatok az örömükhöz, ahhoz, hogy az életük teljesebb legyen. Többé nem akadályozza őket a rossz szájszag, kusza fogsor sem a magán-, sem az üzleti életben. Pácienseink a visszajelzéseik alapján sokkal sikeresebbek, boldogabbak lettek.

ORVOSAINK

ASSZISZTENSEINK

PÁCIENS MANAGEMENT

FOGTECHNIKUSOK