fbpx

kezelések

fogpotlások

A régió egyik legfejlettebb fogtechnikájával! Ha fogpótlást szeretne, a legjobb helyen jár!

e.max fogpótlások

Az e.max egy új, csúcsminőségű, teljes mértékben kerámiából álló rendszer, amely tökéletesen lefed minden esztétikus beavatkozást a préskerámiák összes indikációs területén kezdve a vékony héjaktól a koronákon keresztül egészen a kisebb hídpótlásokig.

Különlegessége abban rejlik, hogy nincs szükség hozzá vázra, ugyanis olyan fizikai és mechanikai tulajdonságok jellemzik, hogy önállóan is alkothatunk belőle pótlásokat. Az Ivoclar által kifejlesztett termék ugyanúgy használható a hagyományos préselési technikákhoz, mint a legújabb számítógépek által végzett CAD/CAM eljárásokhoz.

A kerámiák tulajdonságaiból következik, hogy fényáteresztő képességük, transzparenciájuk a természetes fog zománcéhoz hasonló, valamint széles színskálában elérhetőek, egyedileg színezhetőek, így a meglévő fogaihoz megtévesztésig hasonló pótlások készíthetők belőle.

Legyen szó akár a legvékonyabb preparálás nélküli minimálinvazív héjról, fogtömés helyett készülő esztétikus betétről, vagy akár egy teljes borítókoronáról, az e.max-ból készülő pótlások az elérhető legjobb esztétikai eredményt adják. Mivel teljesen kerámiából készülnek, ennek megfelelően kifejezetten az esztétikai régióban javallott alkalmazásuk.

Elégedetlen elszíneződött fogaival? Ne törődjön bele, hogy nem mosolyoghat önfeledten!