fbpx

kezelések

fogpotlások

A régió egyik legfejlettebb fogtechnikájával! Ha fogpótlást szeretne, a legjobb helyen jár!

Kivehető fogsorok clear szájpadlással

Protézisek készítésénél maximálisan ki kell használni a rendelkezésre álló lehetőségeket a szájüregben, hogy tökéletesen funkcionáló, jól helyben maradó kivehető protéziseket készíthessünk. Az elérhető legmodernebb anyagokból olyan pótlást tervezünk, mely tökéletesen utánozza elvesztett fogait. Beállítjuk azokat a formákat és színeket, melyet ön szeretne, mivel közvetlenül az ön protézisét készítő fogtechnikus is jelen van az egyes kezeléseknél, így biztosíthatjuk, hogy a technika pontosan az általunk megadott instrukciók alapján készíti a protézist.

Az így individuálisan készülő fogsort nem kell felragasztani, ragasztó nélkül is tökéletesen funkcionál, teljesen kihasználva az adott szájképletek rögzítő hatását.

A teljes kivehető pótlásokat erősíthetjük különböző anyagokból (akár aranyból) készülő merevítő háló használatával. Merevebb, tartósabb protézisek készíthetők segítségével, valamint a felső protézis esetében a szájpadlást fedő rész így sokkal vékonyabbra készíthető.Ez nagyban segíti a fogpótlás megszokását és kevésbé irritálja a pácienst. Törés esetén sokkal könnyebben javíthatóak a merevítő hálóval készült protézisek.

Sokaknak problémát okoz a szájpadlást megmintázó rész esztétikája. Van megoldásunk erre a problémára is: teljesen átlátszó úgynevezett clear fogsor anyagból készítjük azokat a részeket, melyeket láthatatlanná, átlátszóvá akarunk tenni.

Manapság egyre többen szenvednek különböző allergiás megbetegedésekben, melyek megkeserítik életük mindennapjait. A konvencionális teljes kivehető fogsor készítésénél is felhasználásra kerülnek bizonyos allergizáló anyagok. Készülhetnek azonban egyedi igényeknek megfelelően úgynevezett biofogsorok, melyek semmilyen allergént nem tartalmaznak, így bátran ajánlhatjuk ezeket a biofogsorokat allergiában szenvedő pácienseinknek.

Teljes fogatlanság esetén azoban ma már nem kell megelégednie a kivehető fogpótlások nyújtotta életminőséggel, implantátumok segítségével ugyanis szinte minden szituációra van fix, a saját fogainkhoz hasonlóan jól funkcionáló megoldásunk. 

Tájékozódjon implantációs lehetőségeiről, jöjjön el ingyenes konzultációnkra, ahol mindenről részletes felvilágosítást adunk!