fbpx

kezelések

fogpotlások

A régió egyik legfejlettebb fogtechnikájával! Ha fogpótlást szeretne, a legjobb helyen jár!

Kombinált (lemezes) Fogpótlások

Részleges kivehető fogpótlásra lenne szüksége? Felejtse el a kivillanó fém kapcsokat!

Reméljük, hogy a 21. századi Európában, a fém kapcsos kivehető pótlások ideje lejárt!

Nemcsak hogy esztétikai szempontból nem felelnek meg a kor elvárásainak, de a meglévő fogakat is roncsolják. A kapcsok, tönkreteszik a fog zománcát, kimozgatják a tartó fogakat és irritálják a környező lágyrészeket. Egyedüli előnyük az alacsonyabb áruk, minden egyébben alulmaradnak az általunk preferált megoldásoktól. Éppen ezért rendelőnkben a részleges kivehető pótlások közül az úgynevezett precíziós elhorganyzású pótlásokat részesítjük előnyben. Közös jellemzőjük, hogy van egy a szájban lévő nem kivehető fix részük, mely általában egy híd pótlás, és az ehhez rejtetten kapcsolódó kivehető pótlás. A két rész találkozása teljesen rejtetten, finommechanikai rögzítéssel történik. A fogpótlás így nem mozog, tökéletesen tudja használni, és ami szintén fontos: makulátlan esztétika érhető el vele, mivel külső szemlélőnek láthatatlan az átmenet a fix és a kivehető rész között.

Minden esetben a két rész érintkezését változtatható erősségű műanyag betétek biztosítják, így az ön igényeinek megfelelően választhatjuk meg a pótlás eltávolításához szükséges erőt. Segítségükkel szinte minden nagy kiterjedésű részleges foghiány orvosolható.

Nagyon erősen rögzülő szinte fix, jól tisztítható, sokáig funkcionáló és nem utolsó sorban esztétikus pótlásokat hozhatunk létre alkalmazásukkal.