fbpx

kezelések

Esztétikai fogászat

Elégedetlen fogai alakjával, színével? Jó helyen jár!

Lumineers by Cerinate héjak

Sok embert tart vissza a félelem fogászati kezelésektől, ugyanakkor igényük lenne az esztétikusabb megjelenésre, fehérebb fogakra, Hollywoodi mosolyra.

Jó hír számukra, hogy lehetőség van teljesen fájdalommentes, preparálás nélküli porcelán héjak készítésére. A LUMINEERS® by CERINATE® esztétikus héjak szabadalmaztatott, speciális kerámia anyagból készülnek, melyek egyedülállóan, klinikailag bizonyított több mint 20 éves tartóssággal rendelkeznek. A CERINATE® technológiának hála sikerül olyan vékonyságú héjakat előállítani, mint egy kontaktlencse. Ez a technológia egyesíti magában a csodálatos esztétikai megjelenést és a lehető legtöbb saját fogszövet megtartását. Javallott alkalmazásuk azokban az esetekben, amikor a meglévő fogak között résesség van, vagy pedig méretük nem kielégítően nagy. Sokszor viszont nincs elegendő hely számukra, így a hagyományos kerámia héjak mellett kell döntenünk, melyekkel ugyanolyan szép esztétikai eredmény érhető el.

Esztétikai beavatkozások (például direkt/indirekt héjak, cirkónium koronák…stb) előtt érdemes Philips ZOOM fogfehérítésünket választania, hogy gyönyörű hófehér mosolyt varázsolhassunk önnek, és a készülő pótlás színét ennek megfelelően állíthassuk be.

Tudjon meg többet professzionális Philips ZOOM fogfehérítésünkről