fbpx

kezelések

Diagnosztika

Fejlett digitális eszközeinknek hála, ma már semmilyen probléma nem marad rejtve előttünk.

Mosolyanalízis

Ahhoz, hogy az önhöz legjobban illő mosolyt megtalálhassuk számos vizsgálatot el kel végeznünk, melyek összefoglaló neve a mosolyanalízis.

Ragyogóan szép, az embert egy pillanat alatt magával ragadó mosolyra vágyik mindenki. Magabiztosabbak leszünk tőle mind a mindennapi életben, mind a magánéletünkben, sőt még a munkahelyünkön is.

Sokszor azonban nem születünk tökéletes, az arcvonásainkkal megfelelően harmonizáló fog és ajak viszonyokkal. Ennek a „kijavítására” ad lehetőséget a mosoly átalakítás, mely egy több lépésből álló kezelési sorozat. Célja, hogy páciensünk fogsorát a számára legharmonikusabb ideális formák, méretek, arányok és a fogakat körülvevő ajkak által meghatározott szimmetria viszonyoknak megfelelően változtassuk meg.

Ehhez mindenek előtt figyelembe kell vennünk a páciens véleményét, elvárását, majd orvosi szempontból is elemezzünk a helyzetet és közösen találjuk meg a legjobb megoldást. Ennek a folyamatnak egy fontos eszköze az ún. extraorális fotózás, amikor is a fogorvos több szögből, különböző nagyításokban rögzíti a fogak képét digitális tükörreflexes fényképezőgéppel.

Ezek alapján készítjük el a harmonikus mosolyt.