kezelések

fogbeültetés

Piacvezető prémium kategóriás implantátum rendszerek kompromisszumok nélkül!

Nobel Biocare implantátumok

Több mint 50 éve az implantáció élvonalában! Az első és máig vezető fogászati implantátumokkal foglalkozó cég. Élettartam garanciával!

A Nobel Biocare-t 1952-ben alapították Svédországban, és ezzel a legnagyobb múlttal rendelkező implantátumgyártó.

1950-ben egy Per-Ingvar Brånemark nevű fiatal kutató felfedezte, hogy a titán felszínnel a csont tökéletesen integrálódik. Ezt nevezzük osseointegrációnak, ami az alapja minden mai beültetésnek. Brånemark kutatásai alapjára épül a Nobel Biocare, amely abszolút úttörője volt a fogászati implantációnak. Számos nagyon fontos innováció köthető hozzájuk: 1965-ben ők gyártották a világ 1. fogászati implantátumát, majd 1989-ben bevezették a CAD/CAM-et (számítógép segítségével tervezett és megmunkált) az implantációs fogászatban, és még számos máig meghatározó innováció megalkotói.

Manapság is nagyon nagy szerepet vállalnak a kutatásban, hogy az általuk létrehozott implantátum rendszerekkel minden esetben kompromisszummentes megoldások szülessenek!

Minden területet lefedő implantátum rendszereket forgalmaznak, de a fogászati implantáción belül mégis kiemelnénk az azonnali implantációt, melyhez olyan speciálisan kialakított implantátumokra van szükségünk aminek a Nobel Biocare implantátumok maximálisan megfelelnek!

Azonnali erős stabilitásuknak köszönhetően a 4, illetve 6 implantátumra tervezett teljes állcsont rehabilitációknál (ALL-on-4) ezek az elsőként választott implantátum fajták. Ha csontpótlás nélkül szeretne implantátumokon teljesen rögzített fogpótlást, akkor ez az az eljárás amire önnek szüksége van! Az ALL-on-4 technika a Nobel Biocare implantátumokra lett kifejlesztve, ezért velük érhető el az az előre tervezett hosszú-távú eredmény, amit várunk ettől a beavatkozástól. 

Az általunk beültetett Nobel Biocare implantátumokra élettartam garanciát vállalunk! Ez jelzi az általuk képviselt minőséget!