fbpx

kezelések

fogbeültetés

Piacvezető prémium kategóriás implantátum rendszerek kompromisszumok nélkül!

Nobel Biocare implantátumok

Több mint 50 éve az implantáció élvonalában! Az első és máig vezető fogászati implantátumokkal foglalkozó cég. Élettartam garanciával!

A Nobel Biocare-t 1952-ben alapították Svédországban, és ezzel a legnagyobb múlttal rendelkező implantátumgyártó.

1950-ben egy Per-Ingvar Brånemark nevű fiatal kutató felfedezte, hogy a titán felszínnel a csont tökéletesen integrálódik. Ezt nevezzük osseointegrációnak, ami az alapja minden mai beültetésnek. Brånemark kutatásai alapjára épül a Nobel Biocare, amely abszolút úttörője volt a fogászati implantációnak. Számos nagyon fontos innováció köthető hozzájuk: 1965-ben ők gyártották a világ 1. fogászati implantátumát, majd 1989-ben bevezették a CAD/CAM-et (számítógép segítségével tervezett és megmunkált) az implantációs fogászatban, és még számos máig meghatározó innováció megalkotói.

Manapság is nagyon nagy szerepet vállalnak a kutatásban, hogy az általuk létrehozott implantátum rendszerekkel minden esetben kompromisszummentes megoldások szülessenek!

Minden területet lefedő implantátum rendszereket forgalmaznak, de a fogászati implantáción belül mégis kiemelnénk az azonnali implantációt, melyhez olyan speciálisan kialakított implantátumokra van szükségünk aminek a Nobel Biocare implantátumok maximálisan megfelelnek!

Azonnali erős stabilitásuknak köszönhetően a 4, illetve 6 implantátumra tervezett teljes állcsont rehabilitációknál (ALL-on-4) ezek az elsőként választott implantátum fajták. Ha csontpótlás nélkül szeretne implantátumokon teljesen rögzített fogpótlást, akkor ez az az eljárás amire önnek szüksége van! Az ALL-on-4 technika a Nobel Biocare implantátumokra lett kifejlesztve, ezért velük érhető el az az előre tervezett hosszú-távú eredmény, amit várunk ettől a beavatkozástól. 

Az általunk beültetett Nobel Biocare implantátumokra élettartam garanciát vállalunk! Ez jelzi az általuk képviselt minőséget!