fbpx

kezelések

Fogfehérítés

Hollywoodi mosoly a cél, ami akár 5 évig tartós is marad? Válassza a Philips ZOOM! AP fogfehérítő rendszert!

Otthoni sínes fehérítés

Kényelmesen, otthon.

A gyönyörű „címlapfehér” mosoly már nem csupán a Hollywood-i sztárok kiváltsága! Önnek is járnak a hófehér fogak! Ajándékozza meg magát és szeretteit új ragyogó mosollyal! Vakítóan hófehér fogak 5 év garanciával!!!

Ez nem egy kuponos fogfehérítés, amiben már oly sokan csalódtak. A Philips ZOOM prémium kategóriás fogfehérítés a most elérhető leghatékonyabb rendszer, ezért használjuk ezt a Vitadent Esztétikai és Implantológiai Centrumban! Ez az a fogfehérítés, ami után az állak leesnek és az irigykedő pillantások megsokszorozódnak.

Bemutatunk önnek 3 olyan fogfehérítési eljárást, amivel Budapesttől Londonon át, egészen Hollywoodig mindenki maximálisan elégedett! A hófehér fogakért ma már nem kell annyit szenvedni, mint jó 10 évvel ezelőtt. Manapság már elég csak annyi időt eltöltenünk a fogorvosi székben, mint a fodrászunknál. És, ami a legjobb: ma már nem csak villámgyorsan lesz az elszíneződött fogainkból „címlapfehér fog”, de akár 5 évig is megtartja új hófehér mosolyát.

Az alábbi 3 akciós fogfehérítés csomagunk közül választhatsz:

1. A hagyományos otthoni sínes fogfehérítés Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 75.000 Ft helyett 60.000 Ft-ért.

2. Professzionális rendelői fogfehérítés professzionális fogtisztítással: Most 190.000 Ft helyett 160.000 Ft-ért.

3. Kombinált prémium komplex fogfehérítő csomag:  professzionális fogtisztítással, rendelői fogfehérítéssel, egyénileg készülő otthoni fogfehérítős sínnel, a hozzá tartozó Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 235.000 Ft helyett 190.000 Ft-ért.

Kihagyhatatlan tisztítási eljárások előznek meg MINDEN fogfehérítést:

Első lépésben eltávolítjuk fogairól a lepedéket és a fogköveket. Fogkőlevétel félévente eleve ajánlott, fogfehérítés előtt viszont egyenesen kötelező. A beavatkozás körülbelül 10-30 percig tart. Második lépésként a legmodernebb intraorális homokfúvós technológiát alkalmazva makulátlan tisztaságúak lesznek a fogfelszínek. Ezt követően minden fogat alaposan lepolírozunk polírozó pasztával, hogy a fogkő és a plakk ne tapadjon hozzá.

Csakis ezek után kezdünk bele az általunk alkalmazott 3 féle fogfehérítés bármelyikébe.

Kényelmes otthoni sínes fogfehérítés:

A teljes fehérítési eljárás ebben az esetben akár 14-15 napot is igénybe vehet, de az eredmény itt is látványos lesz. A hagyományos sínes fogfehérítésnél először lenyomatot veszünk az alsó és felső fogairól, melyeknek alapján a fogtechnikai laboratóriumban elkészítik az ön fogaira pontosan illeszkedő fogfehérítő síneket. A sínek belsejébe önnek kell majd betöltenie a fogfehérítő zselét, majd a síneket éjszakára a fogívekre fel kell helyezni és reggelre világosabb fogakkal fog ébredni! Már az első napokban is szemmel láthatóan világosodni fognak a fogai, azonban a teljes eredmény eléréséhez az átlagosan 10-15 nap szükséges! A zselé koncentrációja általában 10%-os, de lehet akár 16-22%-os zselét is használni. Ezalatt a fogak akár 4-6 árnyalatot is fehéredhetnek. A fogak színe és reakciója a fehérítésre egyénenként változó, ezért a kezelés időtartama az átlagosnál lehet több, de akár kevesebb is.