fbpx

Fogtechnika

Fogtechnika

Dunántúl egyik legnagyobb és legjobban felszerelt technikája egy ajtónyitásnyira

Profi csapattal a kiemelkedő minőségért

Nem csupán a fogorvoslás területén szükséges specializálódni!

A fogtechnikai feladatok sokrétűsége miatt minden területnek megvan a szakértője, aki a többiekkel együtt, velük szorosan együttműködve csapatban dolgozik. Ezt a szemléletet követi a technikánk, és ennek a felépítésnek köszönhetően a Vitadent fogtechnikán dolgozó közel húsz kiválóan képzett fogtechnikus sokkal precízebben, és gyorsabban készítheti el azokat a fogpótlásokat, melyek az ön testének, életének a szerves részévé válhatnak!

Folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően a már megszerzett tudást mindig napra készen tartják. Szükség is van rá, hiszen a fogtechnikai eljárások az elmúlt évtizedben rohamos fejlődésen mentek keresztül: kezdve a CAD/CAM (számítógép segítségével tervezett és megmunkált) technológiával, a 3 dimenziós nyomtatáson keresztül egészen a lézer szinterezésig a fogorvoslás és a fogtechnika is az „űr-korszakát” éli, és ebben a kiélezett fejlődésben tartanunk kell a lépést, ha az aktuális csúcstechnikát szeretnénk képviselni, márpedig ez a célunk!

A tanulás nem állhat meg, egy életen át tart. Az alapító és tulajdonos Gelesz Csaba Imre fogtechnikus mester aktívan részt vesz a fogtechnikai utánpótlás képzésében, továbbá neves hazai és külföldi konferenciákon tart előadásokat és ossza meg tudását, tapasztalatait a fogtechnikus és fogorvos kollégákkal.

A technikai hátterünk így mindig naprakész és csúcsminőségű pótlásokat készíthet. Pontosan olyat, amilyet ön megálmodott!