fbpx

kezelések

Kozmetikai fogászat

Szeretne változtatni mosolyán? A digitális mosolytervezéstől a fogékszerekig itt mindent megtalál.

Smile makeover

Mosolyok beállítása, átalakítása egyéni igényei szerint.

Sokan nem elégedettek mosolyukkal, ami több okból is lehetséges: túl sárgák a fogaik, vagy túl szürkék a sok elszínező anyagtól és dohányzástól, nem tartják megfelelőnek fogaik alakját, vagy éppen azok nagyságát.

A mosoly átalakítás azon eljárásoknak az összefoglaló neve a fogászatban, melyek ezen problémák kiküszöbölésére születtek meg. A fogak színének megváltoztatását elérhetjük homokfúvásos tisztítással, otthoni vagy professzionális rendelői ZOOM! fogfehérítéssel. Alakjukat, morfológiájukat módosíthatjuk direkt kompozit vagy indirekt kerámia héjakkal, sőt indokolt esetekben akár fémmentes kerámia, vagy cirkónium vázas koronákkal is.

Sokan szorongnak rossz fogaik, előnytelen mosolyuk miatt. Nem mernek önfeledten mosolyogni, nem élnek aktív társasági életet. Ne hagyja hogy ez befolyásolja mindennapjait! Jöjjön el egy konzultációra ahol részletesen tájékoztatjuk önt a szükséges beavatkozásokról, hogy ismét önfeledten mosolyoghasson! A mosoly átalakítás bár általában esztétikai okokból végzett beavatkozás, ugyanakkor a funkcionális elveknek itt is meg kell felelnünk! Nem kell félnie, nem végzünk olyan beavatkozásokat, melyek a rágóképességét csökkenthetik, vagy fogait kevésbé ellenállóvá teszik!

Fogfehérítésben gondolkozik? Akkor csak a legjobb jöhet szóba!