fbpx

kezelések

fogpotlások

A régió egyik legfejlettebb fogtechnikájával! Ha fogpótlást szeretne, a legjobb helyen jár!

Stéges fogpótlások

A kivehető fogpótlások legfőbb hátránya, hogy mozognak, nem kellően stabilak. Ezt a hátrányt szüntetjük meg az úgynevezett stéges fogpótlásoknál, ahol a pótlást egy több alátámasztási ponton nyugvó „stéggel” stabilizáljuk. Stéges műfogsort általában implantátumokra készítünk, de készülhet meglévő saját fogakra is.

Két részből állnak, egy fix szájüregi részből illetve egy műanyag betéttel rögzülő kivehető protézisből, amely erősen redukált, patkó alakú, nem fedi el a szájpadlást, így sokkal könnyebb a megszokása is. A fogsor az implantátumokon nyugszik, nem mozdul el még erős harapáskor sem, így gyakorlatilag egy rögzített pótlás komfortját képes biztosítani. Tisztításkor ugyanakkor levehető, így könnyen ápolható mind a kivehető mind a rögzített rész. A fogsor eltávolításához szükséges erőt speciális műanyag patentek segítségével állíthatjuk be olyan mértékűre, amelyet ön a legmegfelelőbbnek talál.

A stéges pótlás tehát egy kivehető pótlás annak minden előnyével, amely behelyezve teljesen stabilan, rögzítettként viselkedik nagyon komfortos használatot és makulátlan esztétikát biztosítva ezáltal.