fbpx

kezelések

fogbeültetés

Piacvezető prémium kategóriás implantátum rendszerek kompromisszumok nélkül!

Straumann implantátumok

Minőség és precizitás. Csúcsminőségű implantátumok Svájcból. Élettartam garanciával!

1954-ben alapították Baselben (Svájc) a Straumann céget, és már a kezdetektől a Nobel mellett vezető szerepet töltött és tölt is be mind a mai napig az implantológia minden területén.

Több mint 70 országban elérhetőek világszerte a termékeik, melyekkel minden területet lefednek a fogbeültetésben. Számos szabadalom fűződik a nevükhöz, nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a kutatásra, hogy implantátumaik, és a hozzá tartozó felépítmények mindig az aktuális technológiai csúcsot képviselhessék.

Termékpalettájukon megtalálhatóak a minden eshetőségre kiváló megoldást nyújtó implantátum rendszereken kívül lágy és keményszövet pótlására alkalmas anyagok és membránok, így teljesen lefedve a fogászati implantáció minden területét.  

Ha egy szóval kellene jellemezni egy svájci céget, akkor az a szó a nagyon nagy precizitás lenne. Nincs ez másként a Straumann esetében sem, hiszen az általuk forgalmazott termékek elképesztően precízek, pontosan illeszkednek, így nem várnak minket kellemetlen meglepetések implantáció során.

Az általuk képviselt minőség adja meg a lehetőséget, hogy az általunk beültetett Straumann implantátumokra élettartam garanciát vállalhassunk!