fbpx

mosolygaléria

teljes szájrehabilitációk

Ezekben az esetekben nagyon nagy foghiányok,
defektusok szolgáltak a kezelés kiinduló alapjául.

Teljes szájrehabilitáció 3

Gyöngyi régi, rosszul záró hídpótlásokkal érkezett hozzánk. Olyan új pótlást szeretett volna, amely nem csak jól funkcionál, hanem kiváló esztétikai eredményt is nyújt számára. 

Az elhatározás megvolt, Gyöngyi felkészült, hogy egy teljesen új mosolyt készíthessünk neki.

Kiindulási állapot:

Gyöngyinek katasztrofális állapotban voltak a fogai. A régi híd pótlások nemcsak az ínyét pusztították el, hanem alatta annyira elromlottak a fogai, hogy számtalanat közülük el kellett távolítani!

Kezelés:

Az első kezelés alkalmával leszedtük a nem jól záró felső pótlást, eltávolítottuk a reménytelennek ítélt fogakat és ahová lehetett azonnali implantátumokat ültettünk be. Nagyon nagy szerencséje volt Gyöngyinek abban a tekintetben, hogy a csontja kiváló volt és hihetetlen gyorsan gyógyult. Az első kezeléstől számítva 3 hónap alatt teljesen elkészültünk az új hidakkal és fogpótlásokkal úgy, hogy beültettünk 10 db. Nobel Biocare Replace implantátumot is, a zömét azonnal a foghúzások után. A full Cirkonmunkával (az összes implantátum felépítmény és a hidak illetve koronák is Cirkonium-dioxidból készültek) nagyon hosszú távra.

Remélhetőleg évtizedekre oldottuk meg Gyöngyi fogászati problémáit.