fbpx

mosolygaléria

teljes szájrehabilitációk

Ezekben az esetekben nagyon nagy foghiányok,
defektusok szolgáltak a kezelés kiinduló alapjául.

Teljes szájrehabilitáció

István gyermekkora óta rettegett a fogorvosoktól, viszont egy igazi hófehér Hollywood-i mosolyról álmodott. Páciensünk hihetetlen sok rossz élménye után talált ránk és elszánta magát. Nap mint nap rengeteg emberrel tárgyal és az üzleti életben is rettenetesen zavarta régi fogazata.

Kiindulási állapot:

A kiindulási képeken jól látható, hogy a hátsó nagyőrlő fogak területén már foghiányok voltak. A hiányzó örlőfogak számos káros következménnyel jártak: egyrészt a nyelv is megnagyobbodott beszűkítve a rendelkezésre álló protetikai teret, másrészt a frontfogakra terhelődött a rágás feladata, melyek ezt a nagy mechanikai traumát hosszútávon nem viselik jól. A metszőfogak legyezőszerűen eltávolodtak, a szemfogaknál keresztharapás alakult ki mindkét oldalon és meg is süllyedt a harapás.

Kezelés:

A bal oldali alsó 5-ös fog gyökere gyulladt volt, ezt eltávolítottuk és a helyére azonnal a foghúzás után Nobel Active implantátumot ültettünk be, ill. ugyanebben az ülésben a hiányzó rágófogak helyére még 4 db Nobel Activeimplantátumot helyeztünk be. A csontosodási idő letelte után előkészítettük mind az alsó-mind a felső fogakat Cirkon koronákhoz. Páciensünk kifejezett kérése volt ez a fehér fogszín. A világ legfehérebb fogszínét ma is büszkén viseli István és külföldi üzleti partnerei is erősen irigyelik mosolyát. Azóta Hollywood Smile lett István beceneve, a mi legnagyobb örömünkre… 🙂