fbpx

kezelések

Fogfehérítés

Hollywoodi mosoly a cél, ami akár 5 évig tartós is marad? Válassza a Philips ZOOM! AP fogfehérítő rendszert!

ZOOM! AP alap rendelői csomag

6A gyönyörű „címlapfehér” mosoly már nem csupán a Hollywood-i sztárok kiváltsága! Önnek is járnak a hófehér fogak! Ajándékozza meg magát és szeretteit új ragyogó mosollyal! Vakítóan hófehér fogak 5 év garanciával!!!

Ez nem egy kuponos fogfehérítés, amiben már oly sokan csalódtak. A Philips ZOOM prémium kategóriás fogfehérítés a most elérhető leghatékonyabb rendszer, ezért használjuk ezt a Vitadent Esztétikai és Implantológiai centrumban! Ez az a fogfehérítés, ami után az állak leesnek és az irigykedő pillantások megsokszorozódnak.

Bemutatunk önnek 3 olyan fogfehérítési eljárást, amivel Budapesttől Londonon át, egészen Hollywoodig mindenki maximálisan elégedett! A hófehér fogakért ma már nem kell annyit szenvedni, mint jó 10 évvel ezelőtt. Manapság már elég csak annyi időt eltöltenünk a fogorvosi székben, mint a fodrászunknál. És, ami a legjobb: ma már nem csak villámgyorsan lesz az elszíneződött fogainkból „címlapfehér fog”, de akár 5 évig is megtartja új hófehér mosolyát.

Az alábbi 3 akciós fogfehérítés csomagunk közül választhatsz:

1. A hagyományos otthoni sínes fogfehérítés Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 75.000 Ft helyett 60.000 Ft-ért.

2. Professzionális rendelői fogfehérítés professzionális fogtisztítással: Most 190.000 Ft helyett 160.000 Ft-ért.

3. Kombinált prémium komplex fogfehérítő csomag:  professzionális fogtisztítással, rendelői fogfehérítéssel, egyénileg készülő otthoni fogfehérítős sínnel, a hozzá tartozó Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 235.000 Ft helyett 190.000 Ft-ért.

Kihagyhatatlan tisztítási eljárások előznek meg MINDEN fogfehérítést:

Első lépésben eltávolítjuk fogairól a lepedéket és a fogköveket. Fogkőlevétel félévente eleve ajánlott, fogfehérítés előtt viszont egyenesen kötelező. A beavatkozás körülbelül 10-30 percig tart. Második lépésként a legmodernebb intraorális homokfúvós technológiát alkalmazva makulátlan tisztaságúak lesznek a fogfelszínek. Ezt követően minden fogat alaposan lepolírozunk polírozó pasztával, hogy a fogkő és a plakk ne tapadjon hozzá.

Csakis ezek után kezdünk bele az általunk alkalmazott 3 féle fogfehérítés bármelyikébe.

ZOOM! AP Alap Rendelői Csomag

Hollywoodi mosoly 1 óra alatt? Igen!!! Ez az a technika, ami miatt a Hollywoodi sztárok fogainak nem kell Photoshop.

Biztonságos, elképesztően gyors, és bámulatosan szép végeredményt produkál. 60 perc alatt akár 8 árnyalattal lesznek fehérebbek a fogai. Nem csoda tehát, hogy a filmsztárok is imádják a Philips ZOOM AP professzionális fogfehérítési rendszert!

Hogyan működik a Philips ZOOM! Advanced Power (AP) rendszer?

Először behelyezünk egy speciális ajakterpeszt, mely kényelmesen eltartja ajkakat a kezelés idejére, annak érdekében, hogy maximálisan védjük a környező lágyszöveteket a kezelés során. Ezek utána felhelyezünk egy ínyvédő „krémet”, mely megvédi az ínyt és a lágyrészeket a magas koncentrációjú (25%) fogfehérítő zselétől. Ha végeztünk az izolálással, akkor a fogak külső felszínére felvisszük a fogfehérítő zselét, melyet a Zoom AP lámpával megvilágítunk. Ennek hatására aktivizálódik a fogfehérítő anyag (hidrogén-peroxid) és az így felszabaduló aktív oxigén egyenletesen eltávolítja a fog felszínén és mélyebb rétegeiben található elszíneződéseket. A fogfehérítő eljárás végén egy speciális védőréteggel vonjuk be a fogfelszíneket. A Philips ZOOM! ADVANCED POWER kezeléssel akár 8 árnyalatnyi fehéredés érhető el, sőt, ennél akár még drasztikusabb világosodás is elérhető egyes esetekben.

A kezelés időtartama:

Az eljárás az előkészületekkel együtt körülbelül 30+45=75 percig tart. Az előkészületeket egy 3×15 percig tartó speciális ZOOM! lámpa által generált 480 nm hullámhosszú fénnyel történő megvilágítás követ. A kezelés ideje alatt pihenhet, zenét hallgathat, filmet nézhet.

Sokan kérdezik, hogy teljesen veszélytelen-e a Philips ZOOM! fogfehérítő eljárás? A válaszunk: IGEN! Tudományos kísérletek és klinikai vizsgálatok azt bizonyítják, hogy ez a fogorvos felügyelete mellett zajló fogfehérítési eljárás teljesen biztonságos, a fog szöveteiben nem okoz semmilyen maradandó káros elváltozást. Meg kell azonban említeni, hogy néhány páciensnél az eljárás során fokozott fogérzékenység léphet fel, de ez a kezelést követő 1-2 napon belül, – fluoridkezeléssel még hamarabb – megszűnik.

A fogfehérítés során elért eredmény tartóssága nagy mértékben függ életmódjától! A kezelést követő 2-3 napban semmilyen színezőanyagot tartalmazó termék (kávé, tea, kóla, vörösbor) fogyasztása nem ajánlott, különben az eljárás hatékonysága nem garantálható! Abban az esetben, ha naponta többször fogyaszt kávét vagy teát, ajánlott évente 1-2-szer színfenntartó kezelést alkalmazni (éjszakai sínnel), melyeknek időtartama mindösszesen egy-két nap.