fbpx

kezelések

Fogfehérítés

Hollywoodi mosoly a cél, ami akár 5 évig tartós is marad? Válassza a Philips ZOOM! AP fogfehérítő rendszert!

ZOOM! prémium komplex rendelői csomag

 gyönyörű „címlapfehér” mosoly már nem csupán a Hollywood-i sztárok kiváltsága! Önnek is járnak a hófehér fogak! Ajándékozza meg magát és szeretteit új ragyogó mosollyal! Vakítóan hófehér fogak 5 év garanciával!!!

Ez nem egy kuponos fogfehérítés, amiben már oly sokan csalódtak. A Philips ZOOM prémium kategóriás fogfehérítés a most elérhető leghatékonyabb rendszer, ezért használjuk ezt a Vitadent Esztétikai és Implantológiai Centrumban! Ez az a fogfehérítés, ami után az állak leesnek és az irigykedő pillantások megsokszorozódnak.

Bemutatunk önnek 3 olyan fogfehérítési eljárást, amivel Budapesttől Londonon át, egészen Hollywoodig mindenki maximálisan elégedett! A hófehér fogakért ma már nem kell annyit szenvedni, mint jó 10 évvel ezelőtt. Manapság már elég csak annyi időt eltöltenünk a fogorvosi székben, mint a fodrászunknál. És, ami a legjobb: ma már nem csak villámgyorsan lesz az elszíneződött fogainkból „címlapfehér fog”, de akár 5 évig is megtartja új hófehér mosolyát.

Az alábbi 3 akciós fogfehérítés csomagunk közül választhatsz:

1. A hagyományos otthoni sínes fogfehérítés Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 75.000 Ft helyett 60.000 Ft-ért.

2. Professzionális rendelői fogfehérítés professzionális fogtisztítással: Most 190.000 Ft helyett 160.000 Ft-ért.

3. Kombinált prémium komplex fogfehérítő csomag:  professzionális fogtisztítással, rendelői fogfehérítéssel, egyénileg készülő otthoni fogfehérítős sínnel, a hozzá tartozó Philips ZOOM fehérítő géllel: Most 235.000 Ft helyett 190.000 Ft-ért.

Kihagyhatatlan tisztítási eljárások előznek meg MINDEN fogfehérítést:

Első lépésben eltávolítjuk fogairól a lepedéket és a fogköveket. Fogkőlevétel félévente eleve ajánlott, fogfehérítés előtt viszont egyenesen kötelező. A beavatkozás körülbelül 10-30 percig tart. Második lépésként a legmodernebb intraorális homokfúvós technológiát alkalmazva makulátlan tisztaságúak lesznek a fogfelszínek. Ezt követően minden fogat alaposan lepolírozunk polírozó pasztával, hogy a fogkő és a plakk ne tapadjon hozzá.

Csakis ezek után kezdünk bele az általunk alkalmazott 3 féle fogfehérítés bármelyikébe.

Prémium csomag:

Ha az életben is maximumra törekszel, kompromisszumok nélkül és az elérhető legtökéletesebb fehérségre vágysz, akkor ezt a csomagot neked találták ki!

A kihagyhatatlan professzionális fogtisztítás után elvégezzük a ZOOM AP fogfehérítést, majd az előzetesen vett lenyomatok alapján elkészített fogfehérítő sínjeihez megkapja a komplett otthoni éjszakai sínes fogfehérítő szettet is. Ráadásul a szetthez jár egy speciális érzékenységcsökkentő zselé is, mellyel csökkentheti az esetlegesen fellépő fogérzékenységet, továbbá egyénre szabottan elmondjuk önnek, hogyan tisztítsa fogait és mit csináljon még ahhoz, hogy a fehérség akár egy évtizedig is tökéletes maradjon!

1 héttel a fogfehérítés után visszarendeljük egy kontroll vizsgálatra és ellenőrizzük a tökéletes végeredményt, valamint 3 hónap múlva újra visszarendeljük és kapni fog még egy teljes professzionális fogtisztítást és szigorú kontrollvizsgálatot! Ha mindent betart, garantáljuk önnek, hogy minimum 5 évig hófehérek maradnak a fogai, különben visszatérítjük a teljes fehérítés árát!

Sokszor teszik fel pácienseik a kérdést, hogy vajon a már meglévő pótlásaik is fehérednek-e. Sajnos a mesterséges fogművek (tömések, inlayek, héjak, koronák) nem fehéríthetők. Viszont a kívánt fogszín elérése után lehetőség van a fogművek későbbi cseréjére, így egységes fogszín alakítható ki a fogsoron belül, ami szép és harmonikus mosolyt eredményez, pont olyat, amilyenről ön is álmodott…

Ha részt vett már fogfehérítésen, de csalódott és nem elégedett az elért eredménnyel ne törődjön bele! Jöjjön el hozzánk és meglátja, hogy a Philips ZOOM AP rendszerrel garantált eredmény érhető el!

A jelentősen olcsóbb fehérítő eljárásokról nem szeretnénk nyilatkozni… nem elég, hogy az eredmény nem kielégítő, de még a saját fogai épségét is veszélyezteti. Azt, hogy a fantasztikusan csábító és olcsó árak mögött mi rejlik valójában, a fantáziájára bízzuk…

Ne érje be másodosztályú kezelésekkel, önnek is jár a legjobb minőség!