fbpx

asszisztenseink

az ön mosolyáért dolgozunk

Konyári Mirjam

Fogászati vezető asszisztens

Szakterület

2013-ban, még fogászati asszisztens tanulóként kezdtem dolgozni a Vitadent Esztétikai Fogászati és Implantológiai Centrumban. Nagyon szeretem a szakmámat, így a rengeteg tanulnivaló sem tántoríthatott el. Ahhoz, hogy nem csak az elméletben, hanem a gyakorlatban is jártas lehessek, a Centrum orvosainak kiváló munkája kellett. 2014-ben szakvizsgát tettem.

Feladataim közé tartozik fogorvosaink munkájának gyors és precíz segítése, konzerváló és szájsebészeti beavatkozásoknál egyaránt. Prioritást élvez a páciensek segítése a vizsgálatok során, és én gondoskodom a rendelő higiénikusan, rendezetten tartásáról, valamint az anyagkészletek vezetéséről is. Nálunk nem történhet meg, hogy kifogyunk valamiből, és emiatt nem tudnánk tökéletesen ellátni valakit.

Barátságos légkör

Bár az asszisztens is ember, számomra alap, hogy a magánéleti dolgaimat nem viszem be a rendelőbe. Szerintem a kezelésekben a legfontosabb, hogy a páciens ne féljen, biztonságban, kényelemben érezze magát, ne feszengjen semmi miatt. Ez nem függhet az asszisztens hangulatától. A kellemes, barátságos légkör az, ami legyőzi az emberekben a fogorvostól való általános félelmet.

ORVOSAINK

ASSZISZTENSEINK

PÁCIENS MANAGEMENT

FOGTECHNIKUSOK